3848-1312031-Sunlight Phase 2 533 X 352_0000_Layer Comp 1

Csillogóan tiszta poharak, foltok és víznyomok nélkül

Mindannyian ismerjük azt a jelenséget amikor poharainkat fehér foltok borítják gépi mosogatás után. Szerencsére van megoldás, és a Sunlight pontosan tudja, hogyan lesznek hétköznapi és kristály üvegjei is ragyogóbbak, mint valaha. Összegyűjtöttünk pár hasznos tippet, amivel megelőzheti a homályos poharak problémáját:

Csillogóan tiszta poharak, foltok és víznyomok nélkül | PipaHelyezze poharait fejjel lefelé a mosogatógépébe, ezzel elősegíti a víz áramlását.
 
Csillogóan tiszta poharak, foltok és víznyomok nélkül | PipaÜgyeljen arra, hogy az üvegek ne érintkezzenek egymással és az edényekkel, így meggátolhatja az esetleges karcolódásokat, töréseket.
 
Csillogóan tiszta poharak, foltok és víznyomok nélkül | PipaA mosogatás teljesítményét Sunlight gépi öblítőszerrel tovább növelheti. Használatával poharai ragyogóbbak lesznek, és a száradás ideje is jelentősen csökken. Vagy válassza a Sunlight All in 1 és Sunlight Expert gépi mosogatótablettákat, ugyanis ezen termékeink tartalmazzák azokat az összetevőket, amik a poharak csillogásáért felelnek.