3848-1312037-Sunlight Phase 2 533 X 352_0006_Layer Comp 7

Miért lesznek narancssárga foltosak műanyagedényeink?

A narancssárga elszíneződésekről sok minden tehet: A szűrőben ragadt ételmaradékok, alacsony permetezés, rosszul elhelyezett mosogatószer…. A Sunlight olyan megoldásokat kínál, melyekkel műanyag edényei is megtartják fényüket és mindemellett ragyogóan tiszták maradnak minden mosogatás után.

Miért lesznek narancssárga foltosak műanyagedényeink? | PipaRendszeresen ellenőrizze a mosogatókép szűrőjét, és lehetőleg minden használat előtt távolítsa el belőle az ételmaradékokat. Annak érdekében, hogy a szűrő semmi esetre se tömődjen el, mosogatás előtt alaposan tisztítsa meg edényeit az ételmaradékoktól.
Miért lesznek narancssárga foltosak műanyagedényeink? | PipaGyőződjön meg arról, hogy a bepakolás után az edények minden felületét éri-e víz. Próbálja úgy elrendezni őket, hogy ne akadályozzák a szórókarok mozgását. Ellenőrizze, hogy ezek a karok nincsenek-e eltömődve, majd helyezze az edényeket a mosogatógépbe úgy, hogy a víz és a mosogatószer is hatékonyan tudjon dolgozni a felületükön.
Miért lesznek narancssárga foltosak műanyagedényeink? | PipaHelyezze a gépi mosogatószert (tabletta/kapszula/por/ gél) az adagolóba a csomagoláson feltüntetett mennyiség szerint. Ha a tabletta nem a megfelelő helyre kerül, abban az esetben a termék nem a legjobb eredményeket fogja hozni a gépi mosogatás során.
Miért lesznek narancssárga foltosak műanyagedényeink? | PipaHa Sunlight Classic termékeket használ, ellenőrizze, hogy az öblítő és só tartályok megfelelően fel vannak-e töltve. A Sunlight gépi öblítőszer és só kiegészíti a hagyományos tisztítószereket, így végeredményben még csillogóbb és tisztább edényeket kapunk.
Miért lesznek narancssárga foltosak műanyagedényeink? | PipaÜgyeljen arra, hogy csak olyan termékeket használjon, amelyek nem sérültek. A nedves vagy elavult kapszulák és tabletták nem mosnak annyira hatékonyan. Annak érdekében, hogy a tabletták megőrizzék szavatosságukat, mindig gondosan hajtsa le a dobozban található fóliát és alaposan zárja le a doboz tetejét. Lehetőleg tartsa a termékeket száraz, hűvös, nedvességtől elzárt helyen.
Miért lesznek narancssárga foltosak műanyagedényeink? | PipaHasználja a Sunlight mosogatógép tisztítót havonta egyszer, hogy mosogatógépe is megőrizze jó állapotát, és mindemellett ragyogóan tiszta maradjon.

 

Mire használják a mosogatógéptisztító?

A mosogatógépnek havonta egyszer legalább tisztításra a hatékony működés érdekében.  Hatására a mosógépben felhalmozódott szennyeződések feloldódnak, olyan nehezen elérhető alkatrészeken is.  Mindemellett elbánik a vízkővel, zsíroldó hatású és semlegesíti a szagokat.

 

Mire jó a só?

A mosogatógépeknél alkalmazott vízlágyítósó valójában nátrium-klorid, ugyan az a kémiai anyag, amiből pl. az asztali só áll.  Ezek nem helyettesíthetők egymással, mivel a vízlágyító só speciálisan erre a célra lett kifejlesztve. Ne használjon asztali sót mosogatásnál, mivel az vasat és egyéb karbonátokat tartalmazhat, amelyek növelhetik a víz keménységét és károkat okozhatnak mosogatógépében.

A gép vízlágyító nem a mosogatógép belsejében dolgozik, hanem a vízlágyító egységen átfolyva nátriummal látja el az „ioncserélő gyantákat”, így azok már képesek magukhoz vonzani azokat az ionokat, amelyek a víz keménységét okozzák.